Desserter

Få en lækker dessert alle kan lide

Vi tilbyder et stort udvalg af velsmagende desserter, til enhver anledning. Vi har både den klassiske chokolademousse og de yndede hjemmebagte pandekager med nøddecreme.

Men vi har også hjemmelavet fragilité roulade med sorbet til, til når du gerne vil have en sprød afslutning på menuen. Skal der være fest, så lad der være fest med den prægtige isbombe fyldt med sorbet og overtrukket med marcipan. Den vil med garanti vække stor beundring hos dine gæster.

Er du interesseret i mere lette desserter er frugtsalat af friske frugter, serveret med råcreme, et godt valg. Et andet godt valg vil være vores sprøde nøddekurv, med tre slags sorbet is og fintskåret frugtsalat. Sorbetisen er knap så tung som den fyldige vaniljeis, der er lavet på fløde.

En dessert sætter en lækker prik over i’et

Det siges at ”Dessert ryger ikke i maven – dessert går lige i hjertet”, og der er noget om snakken! Desserten er typisk en af de retter, som man ser meget frem til. De fleste er nemlig indehavere af en sød tand. Desserten er finalen på festmåltidet og der er altid plads til dessert! Det er det sidste indtryk, og det sidste indtryk er typisk det man husker.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum