Forretter

Vi laver forretter, som ingen andre

En forret er en mindre anretning, der er med til at vække appetitten. Forretter er derfor med til at kickstarte resten af menuen. Mange tror, at forret er lig med fisk.

Men sådan behøves det ikke være. Vi tilbyder også forretter med kød f.eks. oksecarpaccio marineret i trøffelolie, serveret med frisk salat og parmesanflager. Men tarteletter og rejecocktail er selvfølgelig klassikere indenfor forretter. Derfor er det typisk også en sikker vinder blandt gæsterne.

Forretter, der passer til enhver fest

Du kan vælge den type forret, der passer til dit arrangement. Hvis du tænker at hovedretten skal være klassisk dansk mad, så kan du med fordel også vælge en klassisk forret.

Hvis menuen gerne må adskille sig fra det traditionelle, så kan du tænke i andre baner. Du har mulighed for at vælge en mere utraditionel forret som f.eks. andelevermousse med portvinssky og ristede mandler.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum