Mad ud af huset

Lækker mad ud af huset

Når du vælger os som din madleverandør, så får du et bredt udvalg af forskellige løsninger til din fest eller dit arrangement.

Der kan være mange grunde til at der bliver holdt sammenkomst, og derfor skal maden også passe til arrangementet. Du kan vælge at servere en let menu med f.eks. smørrebrød eller receptionsmad. Men hvis der skal være stor fest, så vælg en 3 retters menu ud af huset eller måske en buffet. Når du vælger at bestille mad ud af huset hos os, så er du altid garanteret at der er mad nok til alle dine gæster og at ingen går sultne hjem!

Vi imødekommer dine ønsker for hvordan menuen skal sammensættes, og sammen finder vi den rette løsning for netop din fest.

Herunder ser du vores forskellige varianter indenfor mad ud af huset

N

Brunch ud af huset

N

Heltstegt pattegris

N

Smørrebrød

N

Helaftensarrangementer

N

Receptionsmad

N

Julefrokost

N

Buffet

N

Nytårsmenu

Vi leverer mad ud af huset til din virksomhed

Står din virksomhed og mangler en firmafrokost en gang imellem, så tilbyder vi også firmafrokost.

Dette er eksempelvis meget velegnet til, når der skal holdes workshop, kursus og lign. Måske er I mere interesseret i en fast ordning, så kan I kigge nærmere på vores frokostordning. Vi går meget op i at skabe en appetitvækkende og kreativ frokost, som medarbejderne vil se frem til.

Mad ud af huset til alle anledninger

Der findes ikke en anledning, hvor det ikke ville være et godt valg med mad ud af huset. Lige fra barnedåb til studentergildet.

Du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på festen, uanset om du holder det hjemme i privaten eller i et festlokale. Vi går meget op i at den mad, som du får leveret, er frisklavet, indbydende og velsmagende. Kvaliteten er i top, selvom det ikke bliver tilberedt i dit eget køkken. Så du kan trygt bestille en 3 retters menu ud af huset og være sikker på at alt på menuen vil gøre et godt indtryk på gæsterne.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum