Fiskeretter
Fiskeretter til enhver anledning
Indenfor fisk findes der både fede og magre typer. Fede fisk er eksempelvis makrel, sild og laks, mens magre fisk kan være torsk, rødspætte og sej. Det anbefales at spise fisk, da de indeholder vigtige D-vitaminer. Derudover er fisk også rig på selen, som er et vigtigt element for kroppens immunforsvar. Dertil kommer at kroppen har meget svært ved at modtage nok af disse vitaminer og mineraler fra andre fødevarer.
Fiskeretter er et tiltrængt afbræk
Se vores udvalg af fiskeretter
Smørstegt rødtunge med nøddesauce og dressing
Ud af huset: Kr. 176,00
I huset: Kr. 195,00
Grillet laksekotelet
med rødløgskompot samt årstidens grøntsager og ris
Ud af huset: Kr. 168,00
I huset: Kr. 185,00
Laksefarseret rødspættefilet
Ud af huset: Kr. 168,00
I huset: Kr. 185,00
Fiskefilet Bombay
Smørstegt rødspættefilet anrettet på ris pillaw og garneret med ristet banan, ananas og muslinger.
Ud af huset: Kr. 175,00
I huset: Kr. 198,00
Kogt laks
dampet i court-bouillon, garneret med rejer og asparges. Hertil små nye kartofler, hollandaise á part.
Ud af huset: Kr. 175,00
I huset: Kr. 195,00

“God service”
Mathis Nauta

“Super fleksibel”
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"
Jan Husum