Fjerkræ
Fjerkræ til enhver smag
Du kan også vælge andesteg i flere udgaver. Vi har både den traditionelle danske andesteg og sprængt andebryst med mild peberrodssauce, som der er lidt mere bid i. Den første ret er ideel i vintermånederne, hvorimod den anden egner sig godt i sommermånederne, gerne med et koldt glas Riesling til. Fjerkræ er velegnet som hovedret, men kan også stå for sig selv.
Den gode smag fra fjerkræ kan tage pippet fra dine gæster
Derfor kan det være en befrielse for mange, at få serveret en ret med fjerkræ. Mange bliver positivt overrasket over den gode smag fra retterne med fjerkræ. Hos os sørger vi for, at du aldrig vil opleve et tørt stykke and eller kyllingekød. Vi sørger for at bevare al saft og kraft, så du kan nyde den gode smagfulde ret med fjerkræ.
Tag et blik på vores udvalg af retter indenfor fjerkræ
Ud af huset | I huset | |
Sprængt kalkun med tomater i flødepeberrod, årstidens grøntsager og persillekartofler. Hertil smeltet smørsauce. |
Kr. 138,00 | Kr. 156,00 |
Dansk andesteg. Garniture bestående af æbler, svesker, rødkål samt hvide og sukkerbrunede kartofler. Hertil velsmagende andesauce. |
Kr. 176,00 | Kr. 196,00 |
Gammeldags kyllingesteg med persille. Trancheres i passende stykker og serveres med pommes risollées, franske kartofler, rabarberkompot samt agurkesalat. Hertil kyllingesauce. |
Kr. 122,00 | Kr. 136,00 |
Nøddestegt unghane. Serveres med sauté af soltørrede tomater, oliven og hvidløg. Hertil pommes à la creme. |
Kr. 138,00 | Kr. 168,00 |
Sprængt andebryst. Serveres med smørstegte cherrytomater, grønne asparges, friske grøntsager og små nye kartofler. Hertil smeltet smørsauce og mild peberrodsauce. |
Kr. 176,00 | Kr. 198,00 |
“God service”
Mathis Nauta
“Super fleksibel”
Elmodan Elektro A/S
“Ole lavede menuen”
Svend Helsted Ravn
"Nemt og hurtigt"
Jan Husum