Smørrebrød

Få smørrebrød til frokost

Som frokost vælger mange typisk at servere smørrebrød, da det er en let ret, som alligevel giver en god mæthed pga. rugbrødet. Der er mange muligheder, både med kødpålæg eller en mere grøn variant med kartofler, som kan tilgodese vegetarer.

Vælg mellem vores mange forskellige typer af smørrebrød. Vi tilbyder både den almindelige variant, møde smørrebrød med det lille ekstra og det højtbelagte luksus smørrebrød, hvor der ikke er sparet på noget. Der er noget for enhver smag, når man vælger smørrebrød, lige fra fiskefilet med remoulade til spegepølse med løg og sky.

Vælg vores smørrebrød catering

Vores smørrebrød er altid pænt anrettet på fade, som er lige til at servere. Det er en nem løsning til fødselsdag og barnedåb, hvor det typisk er en mere uformel fest, og man ikke ønsker at sidde til bords hele festen igennem.

Rugbrødet er grundstenen i smørrebrød

Fødevarestyrelsen anbefaler, at man spiser 75 g fuldkorn hver dag, hvilket f.eks. svarer til en portion havregryn og 1-2 skiver rugbrød. Så der skal egentlig ikke mere til for at opnå det ønskede indtag af fuldkorn. Men faktisk er danskerne slet ikke gode nok til at få nok fuldkorn. Faktisk er det kun 27% af den voksne befolkning, der spiser den anbefalede mængde
Ved at vælge rugbrød bliver du mæt i længere tid og får et stabilt blodsukker efter måltidet er overstået. Modsat hvedemel, er rugmel rigt på kostfibre, som er med til at give energi til dagen. Det betyder også, at du hurtigere vil føle dig mæt og ikke mindst i længere tid, end hvis du havde spist et stykke franskbrød med pålæg.

Smørrebrød ud af huset

Se vores menukort over de forskellige varianter af smørrebrød her.
Bestilling inden kl. 15.00 er til afhentning eller levering inden kl. 12.00 næstkommende dag.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum