Sandwichboller

Bestil sandwichboller til din fest

Ønsker du at servere sandwichboller til din fest, kan du hos os vælge mellem ciabattaboller og focacciaboller. Alle sandwichboller er frisksmurte og fyldt med de bedste råvarer.

Ciabattabollerne er dejlige luftige og sprøde på samme tid. De er ofte med sej krumme og sprød skorpe og er blevet langtidshævet. Ciabattabrødet blev oprindeligt opfundet fordi man frygtede, at den franske baguette ville overtage det italienske marked for sandwichboller. Navnet ciabatta betyder “sutsko”, og har fået navnet på grund af den fodlignende form.

Focacciabollerne er et enormt lækkert og velsmagende madbrød, der går godt til mange forskellige slags pålæg. Focaccia er et fladt brød, hvor overfladen er penslet med olie og drysset med salt, rosmarin eller andre krydderurter. Oprindeligt spiste man i Italien focaccia både som morgenmad, som tilbehør til aperitiffen og som en del af forretterne. Herhjemme er det meget populært med focacciabrød sammen med forskelligt pålæg, som eksempelvis roastbeef og skinke.

Italienske sandwichboller – en bid af Italien

De frisklavede italienske sandwichboller mætter godt og gør det ud for et solidt måltid.

Du kan vælge mellem mange forskellige slags pålæg, f.eks. laks, brie eller kalkun. Har du et specifikt ønske til bestemt fyld i sandwichbollen, så kontakt os for at høre mere om mulighederne. Luksusvarianten er også oplagt, til når du gerne vil forkæle gæsterne lidt ekstra.

Det er oplagt at bestille sandwichboller, hvis du skal arrangere skovtur eller en anden form for udflugt. Men det kan også være et godt valg til reception, eller i forbindelse med frokostarrangementer. Det er også en god ide med boller, hvis du har begrænset med bordplads til maden. Oprydningen er hurtigt klaret, da der er minimal opvask.

Sandwichboller til enhver smag

Vælg mellem vores udvalg af ciabatta- eller focacciaboller med forskelligt fyld.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum