Ost
Vi har den helt gode ost til dit selskab
Ost er meget anvendt som dessert og kan også være et godt valg, hvis du har personer i selskabet som har sukkersyge, eller diabetes. Med en dessert uden stort sukkerindhold, har dine gæster ingen problemer med at spise desserten.
Du kan også vælge at lave et ostebord med flere forskellige slags oste. Dette er meget anvendt til tapas, som er blevet utrolig populært i de seneste år. Specielt fordi man hygger om maden på en helt anden måde, når den kommer i små anretninger. Ost kan også bruges som servering til receptionen, hvor du ønsker at servere noget enkelt og lækkert. Særligt fordi det ofte er godt som fingermad og en hurtig hapser.
Prøv hvidvin eller øl til ost
Til ost kan du f.eks. servere vin, men øl er også meget velegnet til.
En mørk stout er eksempelvis meget passende til gorgonzola, da den er tør og relativt bitter, hvilket supplerer osten godt. Mange er dog glade for et godt glas vin til ost. I stedet for altid at vælge den klassiske rødvin, kan vi anbefale at prøve med en hvidvin. Særligt en sød type fra Alsace, kan være et rigtig godt alternativ.
Gå på opdagelse i vores sortiment af ost
Ud af huset | I huset | |
Filoindbagt brie med krydderurter | Kr. 41,00 | Kr. 45,00 |
Tre små ostebidder med diverse pynt og grønt | Kr. 43,00 | Kr. 50,00 |
Frisk gedeost på kiks med sprød salat og krydderurtedressing | Kr. 39,00 | Kr. 45,00 |
Dansk bondebrie med pynt og grønt samt brød og smør | Kr. 39,00 | Kr. 45,00 |
Gorgonzola med æggeblomme, rødløg samt brød og smør | Kr. 55,00 | Kr. 64,00 |
Osteanretning med tre slags oste, druer og kiks | Kr. 74,00 | Kr. 81,00 |
Camembert frite med solbærsyltetøj, persillefrite og ristet toast | Kr. 39,00 | Kr. 45,00 |
“God service”
Mathis Nauta
“Super fleksibel”
Elmodan Elektro A/S
“Ole lavede menuen”
Svend Helsted Ravn
"Nemt og hurtigt"
Jan Husum