Ost

Vi har den helt gode ost til dit selskab

I vores menu har vi mange gode oste til dessert. Lige fra gedeost med krydderurtedressing, til gorgonzola med æggeblomme.

Ost er meget anvendt som dessert og kan også være et godt valg, hvis du har personer i selskabet som har sukkersyge, eller diabetes. Med en dessert uden stort sukkerindhold, har dine gæster ingen problemer med at spise desserten.

Du kan også vælge at lave et ostebord med flere forskellige slags oste. Dette er meget anvendt til tapas, som er blevet utrolig populært i de seneste år. Specielt fordi man hygger om maden på en helt anden måde, når den kommer i små anretninger. Ost kan også bruges som servering til receptionen, hvor du ønsker at servere noget enkelt og lækkert. Særligt fordi det ofte er godt som fingermad og en hurtig hapser.

Prøv hvidvin eller øl til ost

Et ordsprog siger: “Alder spiller ingen rolle, medmindre man er en ost”, men mange oste bliver faktisk kun bedre med tiden! Vi har både milde og stærkere oste i vores sortiment. Så du har mulighed for at vælge den, der tiltaler dig mest.

Til ost kan du f.eks. servere vin, men øl er også meget velegnet til.
En mørk stout er eksempelvis meget passende til gorgonzola, da den er tør og relativt bitter, hvilket supplerer osten godt. Mange er dog glade for et godt glas vin til ost. I stedet for altid at vælge den klassiske rødvin, kan vi anbefale at prøve med en hvidvin. Særligt en sød type fra Alsace, kan være et rigtig godt alternativ.

Gå på opdagelse i vores sortiment af ost

Vælg mellem vores mange forskellige oste

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum