Norén Catering

Her kan du læse mere om Norén Catering

Vi har været her i lang tid og det vil vi fortsætte med at være.
Vi lever nemlig af alle de tilfredse kunder som nyder vores retter, og leverer altid en udsøgt madoplevelse – uanset i hvilken anledning du skal bruge maden.

​Ole Norén er manden bag Norén Catering

I over 15 år har jeg leveret mad til både private og erhverv og kan bryste mig med, at jeg stadig har faste kunder som stammer helt tilbage fra den spæde start. Nøgleordet er ensartethed i den service vi lægger for dagen, om så vi er ude i folks private hjem, eller i virksomhederne.
Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord ville det være:
N

Nyskabende

N

Ansvarlig

N

Kreativ

Jeg hedder Ole Norén, har masser af gå-på-mod og en stor lidenskab for mad. Sammen med mine medarbejdere, leverer jeg individuelle madløsninger 365 dage om året, til både private og virksomheder.

Norén Catering er din madleverandør

Vi bygger på den brede vifte af færdigheder vi har og sætter en ære i, at betjene vores kunder, alle dage, hele året rundt. Leveringerne er konstante og ensartede, om du skal bruge mad i København, Holbæk eller Køge kl. 8.00, 12.00, eller 18.00. Vi leverer så maden er frisk og lige til at servere.
Når du vælger os som din madleverandør, er du sikker på, at dine ønsker bliver hørt og vi kan levere efter dine specifikke ønsker. Uanset hvad, så sørger vi for, at der altid er mad nok.

Min baggrund som kok har budt på mange forskellige typer opgaver indenfor den gastronomiske verden. Lige fra tilberedning af kromad, til servicering af personalekantiner med bespisning af 400-500 mennesker. Derfor er ingen opgave for stor eller for lille til, at blive løst hos Norén Catering.

Se mere om hvordan du kommer i kontakt med os, eller udfyld vores kontaktformular

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum