Luksus smørrebrød

Få luksus smørrebrød hos os

Det kan være et godt valg med luksus smørrebrød, når du skal afholde et arrangement. Det kan både være til barnedåb, møder og jubilæum.

Alle retterne på menukortet er lige til at gå til og giver en dejlig mæthedsfølelse. Luksus smørrebrød er velegnet til særlige arrangementer, hvor der gerne lige må være lidt ekstra i forhold til normalen. Det er noget, som dine gæster vil bemærke og sætte pris på.

Luksus smørrebrød fra både det varme og kolde bord

Hos os kan du få luksusvarianterne af mange slags smørrebrød.

Lige fra dyrlægens natmad til æg med rejer. Vores udvalg indenfor luksus smørrebrød består både af retter fra det varme og kolde bord. Røget laks på franskbrød og stjerneskud, er nogle af varianterne indenfor de kolde retter. Disse friske fiskeretter er typisk et stort hit blandt gæsterne. Men ost er også en yndet favorit på det kolde bord. Vi tilbyder også flere forskellige spændende oste f.eks. gorgonzola med æggeblomme eller den milde brie.

De varme retter består blandt andet af frikadeller, med eller uden tilbehør. Du kan vælge at bestille lune frikadeller, så de kan spises som hånddeller, med rugbrød, eller med kartoffelsalat. Alt efter hvad der passer til dit arrangement. Af andre lune retter kan nævnes smørbløde mørbradbøffer med bløde løg, eller den klassiske pariserbøf.

Vælg luksus smørrebrød til dit arrangement

Herunder ses vores udvalg af luksus smørrebrød.
Bestilling inden kl. 15.00 er til afhentning eller levering inden kl. 12.00 næstkommende dag.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum