Stegeretter

Overrask dine gæster med en stegeret

Vil du være helt sikker på, at retten går rent hjem hos dine gæster, så skal du vælge en af vores stegeretter! Det er en klassiker på menuen, når der skal holdes fest. Du kommer ikke til at skuffe dine gæsters forventninger, når du vælger en af de velsmagende stegeretter.

Indenfor stegeretter tilbyder vi:

  • Oksekød
  • Svinekød
  • Kalvekød
  • Vildtkød
  • Lammekød

Du har derfor et bredt udvalg og kan vælge den stegeret, der passer bedst til din smag. Vi har stegeretter, der passer til enhver menu. Har du specifikke ønsker til tilberedningen af stegen f.eks. i forhold til stegning og marinade, så kontakt os endelig.

Udover de nævnte stegeretter, kan vi også tilbyde andre vildthovedretter og sammensatte menuer, når de er i sæson. Spørg os gerne, hvis du har ønsker til en specifik ret.

Stegeretter, der får dine gæster til at sitre af begejstring

På menuen under stegeretter tilbyder vi selvfølgelig den populære oksemørbrad. Der er ikke uden grund, at den er elsket af mange. Det absolut møreste stykke kød på et dyr, er nemlig mørbraden.

Deraf kommer den gode smag og det saftige kød. Du kan ikke slå fejl med denne stegeret. En anden gammel kending er glaseret hamburgerryg, med friske grøntsager og sukkerbrunede kartofler, som selvfølgelig også serveres med sennep og rødvinssauce.

Vi laver mange stegeretter, der får tænderne til at løbe i vand. Det er også tilfældet med vores klassiker, helstegt sprængt kalvemørbrad, der har den helt perfekte rosa farve. Hertil serveres dejlige nye stegte kartofler, chips af persillerod, tre slags grøntsager efter årstiden, samt råsyltede bær. Derudover er prikken over i’et den dejlige cremede svampesauce, hvor der ikke er sparet på fløden!

Tag et kig på vores mange spændende stegeretter

Her kan du få information om vores udvalg af stegeretter. Der er helt sikkert en, som falder i din smag. Priserne er både vist, hvis du skal bruge retten i huset eller ud af huset.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum