Pølsebord

Vores pølsebord giver smil på læben

Når du ønsker at servere vores pølsebord har du tre forskellige lækre muligheder. Du kan vælge mellem et traditionelt dansk pølsebord, det moderne italienske pølsebord, eller sidst men ikke mindst, kan du lade kokken kreere et indbydende pølsebord.

Pølsebord er meget velegnet til reception, fødselsdag eller barnedåb. Det er let at gå til og ikke så højtideligt som en tallerkenanretning. Hvis du ønsker tapas på menuen, så er pølsebord derfor et godt valg. Du har bedre mulighed for at bevæge dig rundt som gæst, med en pølsemad i hånden, hvilket indbyder til at man ikke sidder samme sted festen igennem. Derved giver det gæsterne anledning til at få snakket med flere forskellige mennesker, end de ellers ville.

Traditionelt eller italiensk pølsebord

Et pølsebord kan bestå af forskellige slags pølser, skinke, små frikadeller, paté og ost. Derudover er der tilbehør i form af eksempelvis saltagurker, vindruer og oliven.

Vores pølsebord serveres altid med friskbagt brød passende til den type pølsebord, som du har valgt.
Hos os har mulighed for at give dit arrangement et dansk eller italiensk islæt. Hvis du vælger den italienske udgave vil det også være oplagt, at servere gode italienske vine til. Ønsker du den danske version, er det et oplagt valg med gode danske øl.

Giv dine gæster fornøjelsen af et pølsebord

Se nærmere på vores udvalg af velsmagende pølseborde.

“God service”

Det er super godt, super god service, glade og rare medarbejdere
Mathis Nauta

“Super fleksibel”

... og både maden og servicen var fuldstændig fantastisk!
Elmodan Elektro A/S

“Ole lavede menuen”

De lavede fantastisk mad til min datters konfirmation
Svend Helsted Ravn

"Nemt og hurtigt"

God service og rigtig god mad og så til gode priser
Jan Husum